یزدفردا: شاعر کتاب «زنگ آمار» گفت: شعرهای کتاب «زنگ آمار» در دو سال سروده و توسط استاد مصطفی رحماندوست انتخاب شده است.

به گزارش یزدفردا: کتاب «زنگ آمار» سروده معصوم معصوم‌زاده شامل ۱۹ عنوان شعر در مورد نیازهای نوجوانان بوده که توسط کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان منتشر شده است.

معصوم معصوم‌زاده، شعرهای کتاب «زنگ آمار» را متنوع و درباره نیازها و دغدغه‌های نوجوانان دانست و گفت: سعی کردم شعرها به گونه‌ای باشد که نوجوانان گرایش خوبی نسبت به آن‌ها داشته باشند.

معصوم‌زاده با بیان این‌که موضوع شعرهای «زنگ آمار» در مورد علایق و نیازهای نوجوانان است، عنوان کرد: پنج شعر این کتاب با محوریت محیط زیست است.

وی افزود: شعرهای کتاب «زنگ آمار» در دو سال سروده و توسط استاد مصطفی رحماندوست انتخاب شده است.

این شاعر با بیان این‌که نوجوانان خیلی زیاد طالب شعر نیستند، گفت: بر این اساس سعی کردم شعرها به‌گونه‌ای باشد که نوجوانان خوش‌شان بیاید و گرایش خوبی نسبت به این شعرها داشته باشند.

وی افزود: سعی کردم به نوعی دغدغه نوجوانان را در اشعار بیان کنم. به عنوان مثال در شعری با عنوان «زنگ آمار»، حسرت و آرزوی نوجوانی درباره رنگ سبزچشم‌ها بیان شده است.

از معصوم‌زاده پیش‌تر کتاب «جنگل» در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان منتشر شده که با استقبال خوبی مواجه و نامزد جشنواره شعر فجر برگزیده جشنواره رشد و نامزد قلم زرین شده است.

کتاب «زنگ آمار» با تصویرگری میترا یزدانی‌فر در شمارگان ۲ هزار نسخه برای گروه سنی نوجوان (۱۵+) با قیمت ۹۰ هزار تومان توسط کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان چاپ و روانه بازار کتاب شده است.

  • نویسنده : یزدفردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا